Nasze osiągnięcia
I miejsce w konkursie Kromka.pl za pieczywo oparte na tradycyjnych i rzemieślniczych metodach wypieku. Zaprezentowaliśmy chleb żytnio-orkiszowy na bazie ekologicznych mąk od Mariusza Sekulskiego „Bosego Chłopa”
I miejsce w konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo -Smaki Regionów za pasztet pruski i zupę rakową z zacierkami
Perła za najlepsze danie regionalne w Polsce (pasztet pruski i zupa rakową z zacierkami)
I miejsce w plebiscycie Polskie Skarby Kulinarne Głównym celem konkursu jest promowanie kuchni polskiej oraz zwiększanie świadomości kulinarnego dziedzictwa kraju.
Nagroda specjalna w konkursie „Sternik Cała Naprzód” w kategorii mikro i małe przedsiębiorstwa. Konkurs skierowany jest do przedstawicieli firm, szpitali, jednostek administracji i NGO z województwa warmińsko-mazurskiego. Celem tej inicjatywy jest nagrodzenie i promowanie organizacji, które najlepiej poradziły sobie z epidemią koronawirusa i wyszły z kryzysu obronną ręką.
Wyróżnienie w konkursie Żagle Warmii i Mazur. Nagroda przyznawana przez samorząd województwa warmińsko-mazurskiego i ma na celu uhonorowanie osób, instytucji, firm oraz inicjatyw, które w szczególny sposób przyczyniają się do promocji regionu Warmii i Mazur – zarówno w Polsce jak i za granicą.
Dwa lata z rzędu otrzymaliśmy od Marszałka Województwa „Laur Najlepszym z Najlepszych”. Wyróżnienie stworzono z myślą o tym, by uhonorować mieszkańców regionu, którzy osiągają sukcesy na arenie ogólnopolskiej, europejskiej i światowej.
I miejsce w konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów za zupę z pokrzyw ze ślimakami w śmietanie i dzyndzałki warmińskie z samopszą
Restauracja została wyróżniona w żółtym przewodniku Gault&Millau. Do przewodnika trafiają restauracje, wyróżniające się wysoką jakością dań, kreatywnością kucharzy, sezonowością produktów oraz profesjonalną obsługą. Oceny restauracji dokonują inspektorzy anonimowo odwiedzający lokale.
Udział w programie „Widelcem po Mapie”.
Aleksander Baron i Damian Kordas odwiedzają restauracje rekomendowane przez widzów Canal+. Tzw. wlepą wyróżniają tylko te restauracje, które spełniają ich oczekiwania, Zdobyliśmy uznanie Aleksandra i Damiana, chłodnikami i zupą z pokrzyw ze ślimakami w śmietanie
https://www.canalpluskuchnia.pl/widelcem-po-mapie
Nasza karmuszka na Poznańskich Targach zdobyła Perłę za najlepsze danie regionalne w Polsce
Otrzymaliśmy certyfikat Kuchnia+ Poleca.
Akcja „Kuchnia+ poleca” ma na celu uhonorowanie restauracji, które wyróżniają się na polu jakości jedzenia, jakości obsługi, sposobu zarządzania i komunikacji oraz pomysłowości.
Certyfikat Kuchnia+ Poleca trafił jedynie do 13 restauracji w całej Polsce.
https://www.canalpluskuchnia.pl/wideo-kuchniaplus/cook-news-odc-105
https://canalpluskuchnia.pl/ksite/poleca/idea.html
PhD Fine Arts & Graphic Design
Vestibulum Inc.
Qui deserunt veniam. Et sed aliquam labore tempore sed quisquam iusto autem sit. Ea vero voluptatum qui ut dignissimos deleniti nerada porti sand markend
Master of Fine Arts & Graphic Design
Rochester Institute of Technology
Quia nobis sequi est occaecati aut. Repudiandae et iusto quae reiciendis et quis Eius vel ratione eius unde vitae rerum voluptates asperiores voluptatem Earum molestiae consequatur neque etlon sader mart dila
Bachelor of Fine Arts & Graphic Design
Rochester Institute of Technology
Etiam feugiat eleifend est, sed volutpat dolor maximus at. Curabitur maximus ex non nulla consequat hendrerit.