Nasze osiągnięcia

2023

I miejsce w konkursie Kromka.pl za pieczywo oparte na tradycyjnych i rzemieślniczych metodach wypieku. Zaprezentowaliśmy chleb żytnio-orkiszowy na bazie ekologicznych mąk od Mariusza Sekulskiego „Bosego Chłopa”

2023

I miejsce w konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo -Smaki Regionów za pasztet pruski i zupę rakową z zacierkami

2023

Perła za najlepsze danie regionalne w Polsce (pasztet pruski i zupa rakową z zacierkami)

 

 

2021

I miejsce w plebiscycie Polskie Skarby Kulinarne Głównym celem konkursu jest promowanie kuchni polskiej oraz zwiększanie świadomości kulinarnego dziedzictwa kraju.

2021

Nagroda specjalna w konkursie „Sternik Cała Naprzód” w kategorii mikro i małe przedsiębiorstwa. Konkurs skierowany jest do przedstawicieli firm, szpitali, jednostek administracji i NGO z województwa warmińsko-mazurskiego. Celem tej inicjatywy jest nagrodzenie i promowanie organizacji, które najlepiej poradziły sobie z epidemią koronawirusa i wyszły z kryzysu obronną ręką.

2019

Wyróżnienie w konkursie Żagle Warmii i Mazur. Nagroda przyznawana przez samorząd województwa warmińsko-mazurskiego i ma na celu uhonorowanie osób, instytucji, firm oraz inicjatyw, które w szczególny sposób przyczyniają się do promocji regionu Warmii i Mazur – zarówno w Polsce jak i za granicą.

2018, 2019

Dwa lata z rzędu otrzymaliśmy od Marszałka Województwa „Laur Najlepszym z Najlepszych”. Wyróżnienie stworzono z myślą o tym, by uhonorować mieszkańców regionu, którzy osiągają sukcesy na arenie ogólnopolskiej, europejskiej i światowej.

2018

I miejsce w konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów za zupę z pokrzyw ze ślimakami w śmietanie i dzyndzałki warmińskie z samopszą

2017, 2018, 2019, 2020

Restauracja została wyróżniona w żółtym przewodniku Gault&Millau. Do przewodnika trafiają restauracje, wyróżniające się wysoką jakością dań, kreatywnością kucharzy, sezonowością produktów oraz profesjonalną obsługą. Oceny restauracji dokonują inspektorzy anonimowo odwiedzający lokale.

2017

Udział w programie „Widelcem po Mapie”.

Aleksander Baron i Damian Kordas odwiedzają restauracje rekomendowane przez widzów Canal+. Tzw. wlepą wyróżniają tylko te restauracje, które spełniają ich oczekiwania, Zdobyliśmy uznanie Aleksandra i Damiana, chłodnikami i zupą z pokrzyw ze ślimakami w śmietanie

https://www.canalpluskuchnia.pl/widelcem-po-mapie

2017

Nasza karmuszka na Poznańskich Targach zdobyła Perłę za najlepsze danie regionalne w Polsce

2016

Otrzymaliśmy certyfikat Kuchnia+ Poleca.

Akcja „Kuchnia+ poleca” ma na celu uhonorowanie restauracji, które wyróżniają się na polu jakości jedzenia, jakości obsługi, sposobu zarządzania i komunikacji oraz pomysłowości.

Certyfikat Kuchnia+ Poleca trafił jedynie do 13 restauracji w całej Polsce.

https://www.canalpluskuchnia.pl/wideo-kuchniaplus/cook-news-odc-105

https://canalpluskuchnia.pl/ksite/poleca/idea.html

2017 - 2019

PhD Fine Arts & Graphic Design

Vestibulum Inc.

Qui deserunt veniam. Et sed aliquam labore tempore sed quisquam iusto autem sit. Ea vero voluptatum qui ut dignissimos deleniti nerada porti sand markend

2015 - 2016

Master of Fine Arts & Graphic Design

Rochester Institute of Technology

Quia nobis sequi est occaecati aut. Repudiandae et iusto quae reiciendis et quis Eius vel ratione eius unde vitae rerum voluptates asperiores voluptatem Earum molestiae consequatur neque etlon sader mart dila

2010 - 2014

Bachelor of Fine Arts & Graphic Design

Rochester Institute of Technology

Etiam feugiat eleifend est, sed volutpat dolor maximus at. Curabitur maximus ex non nulla consequat hendrerit.